ΓυναίκαΟμορφιά

Ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε έναν 43χρονο παιδόφιλο από την Πάτρα

Μέσα από το κανάλι του στο Youtube, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε να συλληφθεί ένας 43χρονος άνδρας από την Πάτρα, που έστελνε ακατάλληλο υλικό σε μια ανήλικη, -μόλις 13 ετών- κοπέλα.

Ο γνωστός youtuber με τον πατέρα της ανήλικης και σε συνεννόηση με την αστυνομία, παγίδευσαν τον άνδρα, ο οποίος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο με το μόριό του, στην 13χρονη.
Αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο:

«Όταν ενημερώθηκα από τον Ηλία (πατέρας 13χρονης) ότι ένα γυναικείο προφίλ επιμένει να στέλνει στην κόρη του άσεμνα μηνύματα, με ανδρικά μόρια, όπως και εκείνος, έτσι κι εγώ θορυβήθηκα και ξαφνιάστηκα. Η πρώτη σκέψη, του γονιού, ήταν ό,τι θα σκεφτόταν ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, ξύλο κτλ., Προσπάθησα να συγκροτήσω τη σκέψη μου, όπως και του Ηλία και να δω αν από αυτό το πράγμα μπορούμε να τον πιάσουμε», είπε στην αρχή.

«Σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ξεκινήσει από την επαρχία με ΚΤΕΛ στις 6 το πρωί και να επιδιώξει συνάντηση με ένα παιδάκι, που του έχει γράψει επανειλημμένως ότι είναι 13, ότι δεν είχε σεξουαλική εμπειρία και δεν ξέρει τα βασικά, η απάντησή του ήταν ότι αυτό τον εξιτάρει και του αρέσει. Προσπαθούσε να διασφαλίσει και από το γυναικείο και το αντρικό προφίλ, ότι δε θα τους βρει κάποιος γιατί αν τους βρει, θα πάει φυλακή.
Άρα, εις γνώση του έκανε κάτι παράνομο και συνομιλούσε με ένα κοριτσάκι και ήξερε ότι αν τον πιάσουν θα καταλήξει εκεί που είναι τώρα. Όταν το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει, ζητήσαμε τη βοήθεια του… που ασχολείται με τέτοια θέματα και είναι ο πιο κοντινός που έχω σε αστυνομικό. Μας συμβούλεψε να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία για να στηθεί η επιχείρηση.

Τετάρτη βράδυ μας στέλνει φωτογραφία με τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ, 6 το πρωί θα έφευγε από το σπίτι του για να φτάσει 8.30 ή 9.30 Κηφισό και να πάει Πειραιά. Όταν έφτασε Πειραιά, του δώσαμε τη διεύθυνση του σπιτιού που είμαι τώρα. Από το βράδυ, είχαμε πάει να κάνουμε μήνυση. Ήταν κλειστό το γραφείο, και μας είπαν να πάμε το πρωί, πήγε ο μπαμπάς του κοριτσιού, εγώ είχα ειδοποιήσει τον αστυνομικό ότι θα γίνει συνάντηση. Ο πατέρας παρέμεινε στο τμήμα, είχαμε συνεχή επικοινωνία», πρόσθεσε.

«Μέσα στο σπίτι ήμασταν εγώ, ο cameraman, πίσω από την πόρτα ήμασταν εγώ με τον Λεωνίδα. Χτυπάει το κουδούνι, εκεί δε σας κρύβω ότι τα έχασα, ανεβαίνει πάνω, του είχαμε αφήσει μισάνοιχτη την πόρτα γιατί δε ξέραμε πως να φερθούμε. Πραγματικά τα είχα χάσει, ένιωθα ότι θα φύγω επιτόπου. Μετά από κάποια πολύ άβολα δευτερόλεπτα που μας χωρίζει ένα φύλλο, ξαφνικά βγαίνει ο Λεωνίδας και ανοίγει απότομα την πόρτα, βγαίνω κι εγώ, τον κοιτάω, παγώνει αυτός όπως κι εγώ, μπαίνει μέσα και από εκεί και πέρα, πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία που ήταν ήδη σε ετοιμότητα. Τον συλλάβανε, τον βάλανε στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο Α.Τ Δραπετσώνας.

Ένα backpack είχε μαζί του, το οποίο μέσα είχε όλων των ειδών τα ερωτικά βοηθήματα, γυναικεία εσώρουχα. Στην ασφάλεια τρελάθηκαν με αυτά που βρήκαν μέσα. Η αστυνομία έφτασε στο ένα λεπτό, κυριολεκτικά το 1 λεπτό μπορεί να φανεί αιώνας», κατέληξε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button