Τεχνολογία

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η ΕΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην λάβει χαρακτηριστικά περιφερειακής σύγκρουσης η κρίση στη Μ. Ανατολή

Το μήνυμα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου η νέα κρίση στη Μέση Ανατολή να εκτονωθεί, να μην επεκταθεί, αλλά και να μη λάβει χαρακτηριστικά περιφερειακής σύγκρουσης εξέπεμψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανέλαβε την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης, που δέχθηκε το Ισραήλ από το Ιράν στη δήλωση του προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

«Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα μας απασχολήσουν ζητήματα της οικονομίας και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής», είπε ο πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε ότι «σε ό,τι αφορά τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής την καταδίκη για την επίθεση που δέχτηκε το Ιράν θα συνοδεύει η παρότρυνση να μην επεκταθεί η κρίση και να μην αποκτήσεις χαρακτηριστικά περιφερειακής σύγκρουσης».

«Τα ζητήματα της ανταγωνιστικότητας βρίσκονται στο επίκεντρο και των δικών μας συμφερόντων» είπε ακόμα μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button