ΓυναίκαΟμορφιά

Ελένη Νταράλα: Μιλά στην κάμερα για τον Γιώργο Νταλάρα – «Δεν μπορείς να προσβάλλεις τη νέα γενιά»

Η Ελένη Νταράλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, αλλά και το γεγονός πως ποτέ δεν την αναγνώρισε ως ετεροθαλή αδελφή του.

«Η ταυτότητα γράφει “Νταράλα”, ο πατέρας μου όμως χρησιμοποιούσε και το “Νταλάρα”. Εγώ γιατί να το αλλάξω το επίθετό μου; Ο Γιώργος είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, κι εγώ τον θαυμάζω. Απλά, διαφώνησα με αυτές τις απόψεις του. Συμφωνώ, καμιά φορά τα κανάλια και οι κάμερες είναι ενοχλητικά. Συμφωνώ. Πες λοιπόν, “παιδιά, επειδή με ενοχλείτε, θέλω να σας δώσω μια συμβουλή, κλείστε τις κάμερες και θα σας δώσω μια συμβουλή”.

Δεν μπορεί όμως να λέει σε αυτό το κοριτσάκι, “θα ντρέπεσαι, και θα ντρέπονται οι γονείς σου”. Για όνομα του Θεού. Γιατί να ντρέπονται οι γονείς του; Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και δεν προσβάλλεις έτσι τη νέα γενιά, δίνεις χώρο. Αν σε ενοχλεί, δώσε τη συμβουλή σου αλλά όχι προσβάλοντας» είπε αρχικά η Ελένη Νταράλα.

«Τώρα σχετικά με τον Αργυρό, που έκανε τις διαφημίσεις, δεν είναι κατακριτέο, και θα σου πω γιατί. Η δουλειά ήταν επτά μέρος την εβδομάδα. Εμείς ζήσαμε από αυτή τη δουλειά, βγάλαμε λεφτά, συντηρήσαμε τις οικογένειές μας, μεγαλώσαμε παιδιά και όντως, δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα. Στη σημερινή εποχή, ούτε ταμπέλες βλέπουμε με καλλιτέχνες, καλούνται να δουλέψουν 1-2 μέρες, αυτό είναι το μεροκάματό τους. Όταν έχεις οικογένεια να συντηρήσεις, δεν μπορείς να επιβιώσεις. Οπότε, αν πήρε πολλά λεφτά, γιατί να μην κάνει τη διαφήμιση; Αυτό δε τον κάνει λιγότερο καλό τραγουδιστή» συνέχισε λέγοντας.

Όσο για τη σχέση τους, η Ελένη Νταράλα ανέφερε: «Δεν παίρνω πίσω κάτι από όσα είπα για τον Γιώργο. Έχει κάνει μια τεράστια πορεία, δεν είχε ποτέ οικονομικό πρόβλημα, και καλά κάνει γιατί το έχει δουλέψει και το αξίζει. Aυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι εγώ ποτέ δεν είχα απωθημένα και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει απωθημένα…Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ το όνομά μου… Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος μετά από τις δηλώσεις μου.

Έχουμε συναντηθεί, η αντίδραση ήταν χαριτωμένη, “Γεια σου, τι κάνεις;”, τι άλλο να πούμε; Καμιά φορά λένε ότι τα λάθη των παιδιών τα πληρώνουν τα παιδιά. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Γιώργο που δε μας δέχεται ως αδέλφια, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και η Σόνια που είναι από την τρίτη γυναίκα του πατέρα μου και ζει στο Βέλγιο. Είναι δικαίωμά του, δε μπορείς να τον υποχρεώσεις, τη δέχομαι την άποψή του, είναι σεβαστή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button