Υγεία

Με τον Έρικσον στον πάγκο τους οι θρύλοι της Λίβερπουλ νίκησαν 4-2 τους θρύλους του Άγιαξ

Το όνειρο του Σβεν-Γκόραν Έρικσον να βρεθεί έστω και μία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ, την οποία όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί υποστήριζε από μικρό παιδί, έγινε πραγματικότητα.

Ο θρυλικός προπονητής, ο οποίος πριν από λίγο καιρό «πάγωσε» το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την ανακοίνωση που έκανε για την υγεία του (παραδέχθηκε ότι λόγω του καρκίνου που αντιμετωπίζει οι γιατροί του έχουν δώσει ένα χρόνο ζωής ακόμη), γνώρισε την αποθέωση στο «Ανφιλντ». οδηγώντας τους Legends της Λίβερπουλ σε φιλική νίκη με 4-2 επί της αντίστοιχης ομάδας του Άγιαξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λίβερπουλ βρέθηκαν μεγάλα «αστέρια» του παρελθόντος, προκειμένου να παίξουν σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 4-2, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, χάρη στα γκολ των Μπέριχτερ και Μουσάμπα.

Ο Βινιάλ μείωσε σε 1-2, στο 75′ ο Σισέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έφεραν… «τούμπα» το παιχνίδι με τα γκολ των Ελ Ζαρ και Τόρες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ντούντεκ, Γουέστερβελντ, Κέρκλαντ, Χίπια, Σκρτελ, Άγκερ, Αουρέλιο, Βινιάλ, Κβάρνε, Τζέραρντ, Σισόκο, Μπίστσαν, Σπίρινγκ, Γκονζάλες, Μάξι Ροντρίγκες, Τόρες, Μπάμπελ, Σισέ, Λίτμαναν, Κούιτ, Ζαρ.

ΑΓΙΑΞ: Βίντερ, Βάινχαρντ, Ντάνι Μπλιντ, Γκέντενααρ, Μπόριγκτερ, Ένοχ, Φαν Χαλστ, Λιτμάνεν, Μουσάμπα, Πέρεζ, Κρον-Ντέλι, Γούτερ, Κανού, Λίντενμπερχ, Φαν ντερ Φάαρτ, Φαν Ράιν, Βίτσκε, Ρόλαντ ντε Μπουρ, Μπάμπελ, Ντε Γιονγκ, Σβαρτ, Ταχαμάτα, Σίλι, Εμάνουελσον, Ντάβιντς.

Συγκινημένος ο Έρικσον

O άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ μόλις έχει σκοράρει

Αναμνηστική φωτογραφία των θρύλων της Λίβερπουλ και του Άγιαξ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button