Αθλητικά

Οικονομικό Επιμελητήριο: Τέταρτη θητεία για τον Κ. Κόλλια

Για τέταρτη συνεχόμενη θητεία, η νέα κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, εξέλεξε τον Κωνσταντίνο Κόλλια, πρόεδρο του επιμελητηρίου.

Αυτό γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση του επιμελητηρίου μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της νέας κεντρικής διοίκησης, ενώ σημειώνεται ότι «με ευρεία πλειοψηφία, ο επί 10 χρόνια πρόεδρος του ΟΕΕ πήρε νέα εντολή να συνεχίσει να εκπροσωπεί τους 130.000 οικονομολόγους του μεγαλύτερου επιστημονικού φορέα της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύνθεση του νέου προεδρείου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κόλλιας

Α ́ αντιπρόεδρος: Αβραάμ Πανίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β ́ αντιπρόεδρος: Σταύρος Τραγάνης

Γεν. γραμματέας: Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Οικονομικός επόπτης: Κωνσταντίνος Μανούσος

Μέλη: Πελοπίδας Καλλίρης, Ιορδάνης Χατζηκωνσταντίνου, Γεώργιος Κουτρουμάνης, Θεόδωρος Κουναδέας, Μιχάλης Κούπκας, Γιάννης Διονυσόπουλος, Νικόλαος Μοίραλης, Μιχάλης Νικηφόρος, Αιμίλιος Νταγιάννης, Παναγιώτης Αλεβιζάκης.

Ο κ. Κόλλιας, δήλωσε:

«Η νέα, τέταρτη κατά σειρά, εντολή που έλαβα από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αποτελεί συνέχεια της ψήφου εμπιστοσύνης, με την οποία τίμησαν τη ΔΗΚΙΟ τα μέλη του ΟΕΕ, στις πρόσφατες εκλογές του Δεκεμβρίου 2023.

Η εκλογή μου αποτελεί επιβράβευση του έργου που έχει επιδείξει ο επιστημονικός μας φορέας την τελευταία και πλέον δεκαετία.

Ταυτόχρονα, αποτελεί για μένα προσωπικά μεγάλη τιμή, καθώς συνοδεύεται, όχι απλώς από αύξηση του ποσοστού που έλαβε η παράταξη της ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του Δεκεμβρίου, αλλά και από το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει λάβει η παράταξη στις εκλογές του ΟΕΕ.

Η τεράστια δε αύξηση της συμμετοχής (άνω του 30%) στην εκλογική διαδικασία, μάς γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης για την πορεία του φορέα στο μέλλον.

Ο πήχης είναι πλέον ψηλότερα από ποτέ.

Και, όπως και στις προηγούμενες τρεις θητείες μου, έτσι και σε αυτή, δεσμεύομαι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την περαιτέρω αναβάθμιση του φορέα μας, υπηρετώντας πιστά το ΟΕΕ και τα συμφέροντα των μελών μας.

Και σε αυτή την προσπάθεια, δεν υπάρχουν χρώματα και παρατάξεις.

Καλώ όλους να δουλέψουμε μαζί για να συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε τα δικαιώματα των οικονομολόγων και των λογιστών-φοροτεχνικών και την επόμενη τετραετία.

Οι συνεχείς προκλήσεις της εποχής μας απαιτούν εγρήγορση, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου οικονομικού κλίματος, να επανασχεδιάσουμε τις προτεραιότητες μας, να ενισχύσουμε τον ρόλο του φορέα μας και να θέσουμε νέους στόχους.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους οικονομολόγους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Με γερές βάσεις και συσσωρευμένη εμπειρία συνεχίζουμε τη δουλειά για να διατηρήσει ο φορέας μας τη δυναμική που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι εκλέχθηκε, για πρώτη φορά, πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τον Φεβρουάριο του 2014 και σήμερα ανανέωσε για τέταρτη φορά τη θητεία του στη θέση του προέδρου του ΟΕΕ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button