ΓυναίκαΜόδα

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Οι γλύφτες δεν ταιριάζουν με την εικόνα ενός καλού παρουσιαστή»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγα 24ωρα πριν βρεθεί τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Tv Queen», έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time». Ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα στην οικοδέσποινα της εκπομπής Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Από την Φαίη δεν είστε; Πριν ξεκινήσετε τις ερωτήσεις, θέλω να στείλω τα χαιρετίσματα μου στην Φαίη. Και επειδή η Φαίη είναι σπουδαγμένη παρουσιάστρια, θέλω να της πω και να της θυμίσω ένα απόσπασμα από το εγχειρίδιο του καλού παρουσιαστή».

Ακόμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Οι αυλικοί, οι κόλακες και οι γλύφτες, λέει το απόσπασμα, δεν ταιριάζουν με την εικόνα ενός καλού παρουσιαστή. Και η Φαίη είναι μια καλή παρουσιάστρια. Αυτό το λέω για να γαργαλίσει λίγο αυτούς που έχουν την μύγα και θα μυγιαστούν».

Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε: «Πάμε παρακάτω», για να πάει παρακάτω και να μιλήσει για όλα όσα έρχονται στο νέο ριάλιτι πρόγραμμα του Open με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button