Πολιτική

«Αρπάχτηκαν» Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδης για τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη

Έντονη αντιπαράθεση είχαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Να ζητήσει συγνώμη από τον πατέρα του νεκρού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, για τον οποίο είπε ότι ήταν προσωπικός γνωστός και εθελοντής στο γραφείο του πρωθυπουργού, κάλεσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος σε χθεσινή παρέμβαση της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε θέσει το ερώτημα «ποια εξήγηση δίδεται για το γεγονός ότι ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας ήταν προσωπικός γνωστός του πρωθυπουργού και εθελοντής στο γραφείο του» ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο πατέρας του νεκρού Σπύρου Βούλγαρη, επικοινώνησε μαζί του και τον εξουσιοδότησε να ενημερώσει το σώμα και την κα Κωνσταντοπούλου «ότι θεωρεί ότι αυτά που είπατε είναι ακραία συκοφαντικά, προσβάλλουν την μνήμη του γιου του.

Να σας δώσω το τηλέφωνο του για να τον πάρετε και να του ζητήσετε συγνώμη για αυτά τα οποία είπατε. Και φαντάζομαι ότι εσείς, που είστε τόσο ευαίσθητη με τους νεκρούς και τις οικογένειές τους, δεν θα διστάσετε να πάρετε μετά το λόγο, και να ζητήσετε συγγνώμη από τον πατέρα ενός από τους νεκρούς των Τεμπών» είπε ο κ. Γεωργιάδης, με την κα Κωνσταντοπούλου Να απαντά: «Θα σας ζητήσω να μου δώσετε, βεβαίως, το τηλέφωνο του κ. Βούλγαρη, και θα επικοινωνήσω μαζί του, γιατί δεν έχω φυσικά κανένα λόγο να μην πάρω τηλέφωνο έναν πατέρα που έχασε το παιδί του.

Και που σίγουρα δικαιούται να γνωρίζει ποιος έχει την ευθύνη, για το ότι βρισκόταν σε αυτή την αμαξοστοιχία, και ποιος τον έβαλε σε αυτή τη θέση. Σας ευχαριστώ που επιβεβαιώσατε ότι ο γιος του κύριου Βούλγαρη, ο εκλιπών, ήταν εθελοντής στο γραφείο του κύριου Μητσοτάκη, και υπάρχει αυτή η προσωπική γνώση του πρωθυπουργού. Είναι σημαντικό, ο κ. Μητσοτάκης να μας πει τι παραπάνω ξέρει», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ανταπαντώντας, ο υπουργός Υγείας είπε ότι ουδέποτε επιβεβαίωσε ότι ήταν εθελοντής στο γραφείο του κου Μητσοτάκη. «Διάβασα αυτό που είπατε εσείς. Ο πατέρας του, τον οποίο είπατε θα πάρετε τηλέφωνο, το αρνείται. Θα πάρετε λοιπόν τον πατέρα του, να τον ρωτήσετε. [..] Και επειδή είπατε τον σέβεστε, και ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει, για να έρθει να πει τι ήταν και τι δεν ήταν, θα σας παρακαλούσα, όταν η οικογένεια ενός νεκρού λέει κάτι, και αυτός δεν είναι εδώ για να υπερασπίσει τον εαυτό του, να θεωρείται το θέμα λήξαν. Πάρτε τον πατέρα, ζητήστε συγγνώμη επιτέλους, και σταματήστε την χυδαιότητα.

Στην κυρίως ομιλία του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η παράταξη της ΝΔ αντιμετώπισε λάθος επικοινωνιακά το θέμα των Τεμπών. Όπως είπε, δεν υπάρχει έγκλημα στα Τέμπη αλλά ένα φοβερό δυστύχημα, για το οποίο όλοι κλάψαμε. Μην τους αφήνετε να λένε αυτή τη λέξη. Το κάνουν επίτηδες για να προκαλέσουν το συναίσθημα των ανθρώπων είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

Είπε επίσης ότι η κα Κωνσταντοπούλου, που διακόπτει συνεχώς φωνάζοντας προκλητικά «αθώος» για τον κ. Καραμανλή, δείχνει πόσο άσχετη «είστε με τα ανθρώπινα δικαιώματα και πόσα χυδαία ψεύτρα είστε. Μόνο για τους ψήφους το κάνετε. Είναι θέμα των δικαστηρίων. Δεν θα τον καταδικάσετε εσείς κυρία μου» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην κα Κωνσταντοπούλου.

Όσο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «κατηγορεί τον κο Καραμανλή, για το ίδιο και για το αντίθετο του. Δηλαδή ότι ο κ. Καραμανλής πρέπει να διωχθεί ποινικά, γιατί δεν ολοκλήρωσε εγκαίρως την σύμβαση 717, για να μη γίνει το δυστύχημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί αυτόματα τον κο Καραμανλή διότι δεν ακύρωσε την 717 κατά το πως ζητάει η ευρωπαία εισαγγελέας, οπότε δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει ολοκληρωθεί.

Όταν λοιπόν κάποιον άνθρωπο τον κατηγορείς και για το ίδιο και για το αντίθετο του, είσαι ψεύτης. Και το κάνεις μόνο για πολιτικούς λόγους. Ε, δεν θα σας αφήσουμε..» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

To άρθρο «Αρπάχτηκαν» Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδης για τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button