Αθλητικά

Champions League: Μπαρτσελόνα – Παρί και Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για δύο θέσεις στα ημιτελικά

Το Champions League επιστρέφει στη δράση, με τη διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπαρτσελόνα – Παρί και Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούν απόψε (22:00, Cosmote TV) δύο εισιτήρια.

Το βράδυ της Τρίτης (16/4) θα γίνει γνωστό το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League. Τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για δύο εισιτήρια με τους Ισπανούς να έχουν τον πρώτο λόγο για έναν εμφύλιο στους “4” της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Ντόρτμουντ, έχοντας το προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα στην Ισπανία.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένοι για την Μπαρτσελόνα είναι οι Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρόμπερτο, ενώ εκτός εδώ και καιρό είναι ο Μπαλντέ. Από την άλλη πλευρά, στην Παρί επιστρέφουν οι Χακίμι και Μουκελέ, που θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Η Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί δίχως τον Σεμπάστιαν Αλέ και τον Μπενσεμπαϊνί, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκίτενς. Αντίθετα κανονικά θα αγωνιστει ο Τζέιντον Σάντσο.

Νοκ άουτ παραμένουν για την Ατλέτικο Ντεπάι και Λεμάρ, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Λίνο.

 

To άρθρο Champions League: Μπαρτσελόνα – Παρί και Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για δύο θέσεις στα ημιτελικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button