Αθλητικά

Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς στα πλέι οφ του NBA και φαίνεται ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να μην είναι διαθέσιμος στον Ντοκ Ρίβερς.

Μετά τον τραυματισμό του στο τέλος της κανονικής περιόδου του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά και η νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, τον θέλει αμφίβολο για το πρώτο ματς των πλέι οφ.

Πιο συγκεκριμένα, κορυφαίος ρεπόρτερ του NBA, έγραψε σχετικά τα εξής: “Ενημέρωση για ένα All-NBA αστέρι, ενόψει των πλέι οφ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (γάμπα) των Μπακς κάνει αποθεραπεία καθημερινά, αλλά υπάρχει πραγματική αμφιβολία για την κατάστασή του στο ξεκίνημα της σειράς εναντίον των Πέισερς την Κυριακή, σύμφωνα με πηγές. Αν και ο Γιάννης έχει σπάνια ικανότητα αποκατάστασης, είναι… στον αέρα για το Game 1”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και δεν αγωνίστηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της σεζόν στο NBA.

To άρθρο Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button