Αθλητικά

Απίθανος Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Ήταν χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου»

O Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να σαρώνει στο άλμα εις μήκος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, με τον ίδιο να είναι όμως… απογοητευμένος μετά το τέλος του τελικού.

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και έκανε λόγο για “χάλια αγώνα”, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη δυσαρέσκειά του για τις πρωινές αναμετρήσεις.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης τόνισε πως για τον ίδιο είναι δύσκολο να βρει κίνητρο μετά από τόσα μετάλλια και αγώνες όπως ο τελικός στη Γλασκώβη δεν τον διευκολύνουν. Χαρακτήρισε δε τα τέσσερα άλματά του πάνω από τα 8 μέτρα “χαμηλά”, δείχνοντας έτσι και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Οι δηλώσεις του Τεντόγλου

«Ο αγώνας ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν εύχομαι να κάνει τελικό το πρωί. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν είχα καμία όρεξη. Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ. Προσπαθούσα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Πολύ κακός αγώνας. Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα σε αντίθεση με τους αντιπάλους μου, οι οποίο είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω όρεξη και πολλές φορές οι δυσκολίες για να τη βρεις είναι μεγάλες. Νόμιζα ότι ήμουν σε πανελλήνιο ή βαλκανικό, δεν τον ευχαριστήθηκα καθόλου.

Το χρυσό μετάλλιο δεν με ένοιαζε, θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα αν ήταν απόγευμα ο αγώνας. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο, το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός, θα ξεκινήσω πιο νωρίς τους αγώνες από την Ντόχα. Κάποιοι συναθλητές μου επέλεξαν να μην κατέβουν σε όλους τους αγώνες, εμένα μου αρέσει να πηγαίνω σε όλους τους αγώνες. Και στο ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς θα είμαι εκεί».

Για το τι κρατάει ο ίδιος από τον αγώνα: «Κρατώ ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες και χειροκροτούσαν. Ο αγώνας ήταν χάλια». 

 

Επικός και στις δηλώσεις του για μία ακόμη φορά ο Έλληνας πρωταθλητής.

To άρθρο Απίθανος Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Ήταν χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button