Αθλητικά

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τη δική του θέση στην κάμερα της ΕΡΤ3 σχετικά με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που υπάρχει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

“Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας, αν και μου επιτίθεται εδώ και μήνες με όλους τους τρόπους. Εγώ είμαι προπονητής εναντίον προπονητή, ότι έχω, το έχω με τον Εργκίν. Επί τη ευκαιρία, να τον συλλυπηθώ για τον θάνατο του πατέρα του. Τώρα, αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επιτίθεται εδώ και μήνες, όπως κάνει, εγώ δεν μπορώ να αντεπιτεθώ. Εγώ δεν έχω social media, ούτε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως εκείνος. Μπορώ να βγω μόνο σε μία συνέντευξη, αλλά δεν θέλω να το κάνω. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Προφανώς η ανακοίνωση της ομάδας με καλύπτει απόλυτα. Είναι μοιραίο αυτό όταν κοουτσάρεις τον Ολυμπιακό. Και στο παρελθόν ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Είναι το τοξικό παιχνίδι που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ όταν και οι δύο ομάδες είναι πολύ ισχυρές. Με τιμάει αυτό γιατί δείχνει ότι κάτι κάνω καλά και θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό.

Έχουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας σε τομείς του παιχνιδιού που δεν έχουν σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Η προσέγγιση μας είναι διαφορετική από τα παιχνίδια που χρειάστηκε να πάρουμε στην Ευρωλίγκα. Είναι λογικό από τη στιγμή που κάναμε ένα δεύτερο γύρο που ήταν ίσως ο καλύτερος από κάθε άλλη ομάδα. Το παιχνίδι με τον Προμηθέα δεν ήταν ιδιαίτερης σημασίας. Η ομάδα προσπαθεί να κατεβάσει επίπεδο έντασης ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που έχει μπροστά της”.

To άρθρο Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button