ΓυναίκαΜόδα

Χαμός στο J2US: Το απίστευτο ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη κατά της Μαίρης Συνατσάκη

Ο Ηλίας Ψινάκης μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την χθεσινή παρουσία του στο J2US.

Ο γνωστός μάναντζερ, αφού έριξε τη φαρμακερή ατάκα του στον Ίαν Στρατή, μετά έβαλε στο στόχαστρο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία δεν το χειρίστηκε με την ίδια ψυχραιμία όπως ο παρτενέρ της.

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή ότι μέχρι τώρα δεν του ήταν συμπαθής λόγω της συζύγου του, Μαίρης Συνατσάκη, που επίσης δεν του είναι συμπαθής δεδομένης της κόντρας τους στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του #MeToo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X-Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο Ίαν Στρατής ακούγοντας τον Ηλία Ψινάκη χαμογέλασε άβολα, ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη συνέχεια μιλώντας με την Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ενοχλημένη: «Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #MeToo για να μη συμπαθούμε κάποιον».

Ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης παρενέβη άμεσα για να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών: «Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει.

Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει.

Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo».

Τότε, ο Ηλίας Ψινάκης είπε ξεσπώντας: «Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου – και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo και όλοι με έλεγαν βιαστή. Και εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κυρία Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button