Αθλητικά

Ολυμπιακός – Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λαμία για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς να μην συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λαμία στο «Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Super League, ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους τα ονόματα των Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να δώσει ανάσες στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, καθώς για τον Ολυμπιακό μετά την Λαμία ακολουθεί η αναμέτρηση απέναντι στην Άστον Βίλα για τον ημιτελικό του Conference League.

Παράλληλα η ουραγός των πλέι οφ της Super League αποτελεί ένα χαμηλό εμπόδιο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ωστόσο μετά το στραβοπάτημα απέναντι στον Άρη, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Mάλιστα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ανέφερε:

«Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία . Ό,τι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία.»

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη ενώ ακολουθεί η Άστον Βίλα:

«Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στην θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο, όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη»

Για το αν θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές:

«Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίχτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος τόνισε τα εξής:

Για το πόσο εύκολο είναι το μυαλό να βρίσκεται στο ματς με την Λαμία: “Ξέρουμε πως έρχονται μεγάλα παιχνίδια αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι, προσπαθούμε λοιπόν να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτός είναι ο πιο καλός τρόπος να μένουμε συγκεντρωμένοι παρόλο που έρχονται μεγάλα και συναρπαστικά παιχνίδια.

Για το τι ζητάει από αυτόν ο Μεντιλίμπαρ:

«Θέλει να δίνουμε το 100%. Να δίνω πολύ ενέργεια στην αριστερή πλευρά, προσπαθώ να το κάνω στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαι δυνατός στην άμυνα και να ανοίγω την επίθεση και γενικά να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Τώρα που είμαι υγιής ο προπονητής μπορεί να ζητήσει όσο περισσότερα γίνεται από εμένα».

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button