ΓυναίκαΜόδα

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου παντρεύονται αύριο με πολιτικό γάμο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου καθώς την Παρασκευή 26 Απριλίου παντρεύονται με πολιτικό γάμο.

Η Βέρα Μακρομαρίδου που ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός» και ο επίσης ηθοποιός σύντροφός της, γνωρίστηκαν το 2020 όταν έπαιζαν στην ίδια θεατρική παράσταση κι εκ τότε είναι αχώριστοι.

Η αποκάλυψη ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση της ήρθε μέσα από τις αναρτήσεις της ηθοποιού για το bachelorette party που έκανε πριν από μερικές ημέρες με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η Βέρα Μακρομαρίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή 26/4, και θα είναι πολιτικός, χωρίς όμως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θα είναι πολύ κλειστό και μικρό πραγματάκι αυτός ο πολιτικός γάμος. Στην Καισαριανή. Δε λέω τι ώρα θα γίνει. Αλλά, θα γιορτάσουμε ξανά το καλοκαίρι κάτι λίγο πιο ανοιχτό σε ένα beach bar με τους φίλους μας. Περάσαμε πολύ ωραία με τις φίλες μου στην Άννα Βίσση. Ο γαμπρός δεν έκανε μπάτσελορ γιατί είχε παραστάσεις Τετάρτη με Κυριακή, και δεν έλεγε να πάει Δευτέρα να γιορτάσει… Θα το κάνει το μπάτσελορ πριν γίνει το καλοκαιρινό πάρτι», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button