Αθλητικά

Ζεράρ Πικέ: 250 τάφοι μπλοκάρουν το επιχειρηματικό του σχέδιο

Above Article Content Ad

Πέρα από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Ζεράρ Πικέ δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια και επιχειρηματικά. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα αγόρασε ένα ακίνητο στην Μάλαγα, βάζοντας… μπρος για την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, αλλά τελικά προέκυψε ένα σημαντικό εμπόδιο, με την ύπαρξη 250 τάφων!

Ο Ζεράρ Πικέ ξόδεψε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια (17,7 εκατομμύρια) για να αγοράσει ένα ακίνητο που βρίσκεται στην Costa del Sol, στη Μάλαγα, για τη δημιουργία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, οι εργασίες στο συγκεκριμένο οικόπεδο σταμάτησαν, αφού στο ακίνητο έχουν βρεθεί 250 τάφοι (θα μελετηθούν για να διαπιστωθεί σε ποιον αιώνα ανήκουν.)

«Έχουμε ανασκάψει περίπου 250 τάφους, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι άδειοι», εξήγησε ο αρχαιολόγος, Αλμπέρτο Κουμπιάν. «Ενδεχομένως, οι τάφοι δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ και δεν είναι αρκετά πολύτιμοι για να διατηρηθούν. Είναι μια από τις μεγαλύτερες νεκροπόλεις της χώρας», πρόσθεσε.

Ο αρχαιολόγος τόνισε επίσης ότι μετά τη μελέτη δεν αναμένονται περαιτέρω καθυστερήσεις και ότι το ξενοδοχειακό έργο του Πικέ θα μπορέσει να συνεχιστεί στις αρχές του 2023.

To άρθρο Ζεράρ Πικέ: 250 τάφοι μπλοκάρουν το επιχειρηματικό του σχέδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button