Πολιτική

Υπόθεση Πάτση: Φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και άλλα αδικήματα ερευνά ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος

Above Article Content Ad

Στο “μικροσκόπιο” του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, Χρήστου Μπαρδάκη, βρίσκεται η υπόθεση του βουλευτή Ανδρέα Πάτση και των εταιρειών του διαχείρισης “κόκκινων” δανείων.

Ο κ.Μπαρδάκης έχει ήδη διατάξει προκαταρκτική εξέταση και ζητά να ερευνηθεί ο Ανδρέας Πάτσης, εταιρίες στις οποίες φέρεται να συμμετέχει και τα στενά συγγενικά του πρόσωπα για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και κάθε άλλο αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, θα διερευνηθεί εάν οι εταιρείες του βουλευτή σχετίζονται με offshore, με εισπρακτικές ή εταιρείες αγοράς κόκκινων δανείων. Η προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από δύο επίκουρους οικονομικούς εισαγγελείς υπό την εποπτεία εισαγγελέα εφετών.

Ήδη η παραγγελία έχει διαβιβαστεί στη Διεύθυνση Έρευνών  Οικονομικού Εγκλήματος για τον πρώτο έλεγχο των οικονομικών στοιχείων ενώ ο κ.Μπαρδάκης αναμένει και το πόρισμα της αρμόδιας  Επιτροπής της Βουλής για τα πόθεν έσχες του βουλευτή.
 

To άρθρο Υπόθεση Πάτση: Φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και άλλα αδικήματα ερευνά ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button