Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Ειδήσεις

Υπεγράφη σύμβαση με αντικείμενο την πλήρη συντήρηση των πέντε κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Βοΐου και την τοποθέτηση ταρτάν στο στίβο του γηπέδου Σιάτιστας

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Βοΐου, κ. Χρήστο Ζευκλή και από τον ανάδοχο της εταιρείας «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμβαση με αντικείμενο την πλήρη συντήρηση των πέντε κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Βοΐου (Σιάτιστας, Γαλατινής, Εράτυρας, Νεάπολης και Τσοτυλίου) καθώς και την κατασκευή τελικής επιφάνειας από συνθετικό δάπεδο (ταρτάν) στο στίβο περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Σιάτιστας, προϋπολογισμού 842.300,00 ευρώ.

Με το έργο αυτό, την κατασκευή της αναρριχητικής πίστας, αλλά και την ανακαίνιση του παλαιού κλειστού γυμναστηρίου Σιάτιστας που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται όλες οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου όπως και το Δημοτικό Στάδιο Σιάτιστας.

Με αυτές τις δράσεις υλοποιείται ο σχεδιασμός του Δήμου μας που έχει θέσει ως προτεραιότητα την ποιοτική αναβάθμιση και αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών.

g


πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button