Αθλητικά

Βρέντζος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος! Να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»

Above Article Content Ad

Το μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννης Βρέντζος, τοποθετήθηκε on camera μετά το ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού (1-1) κάνοντας λόγο για προσωπική του πρόταση περί αποχώρησης των “ερυθρόλευκων” από το πρωτάθλημα!

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση από τον Γιάννη Βρέντζο, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που άφησε με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία τους Πειραιώτες.

Το μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

To άρθρο Βρέντζος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος! Να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button