Πολιτική

Βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας οι εκλογές με το Predator ενεργό

Above Article Content Ad

Την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, PEGA, ενημέρωσε την Πέμπτη (03.11.2022) ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «για το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και το σκάνδαλο της συγκάλυψης αυτής της σκοτεινής υπόθεσης από τη μεριά της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ», όπως δήλωσε.

«Το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε εκλογές με το predator ενεργό αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και χαρακτήρισε «εξοργιστικό» ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «αποδρά και δεν απαντά στην ερώτηση του κ. Τσίπρα».

«Είναι προφανές ότι προσπαθεί να αποδράσει για άλλη μια φορά από τις τεράστιες ευθύνες του και στην πραγματικότητα, όπως σας είπα και προηγουμένως, οδηγείται η χώρα σε εκλογές με μια τεράστια σκιά, με ένα σκοτεινό πέπλο να τυλίγει την ελληνική δημοκρατία.

Έχω την ελπίδα ότι η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα καταφέρει να ρίξει λίγο παραπάνω φως σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, καθώς φάνηκε ότι οι ευρωβουλευτές είναι ενήμεροι σε αρκετό βάθος για τις λεπτομέρειες του σκανδάλου αυτού.

Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει με όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα να επιδιώκει να χυθεί άπλετο φως, καθώς τα δημοσιεύματα, οι πληροφορίες, οι αποκαλύψεις είναι πλέον καθημερινές και υπάρχει σαφής ένδειξη ότι τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία παρακολουθούνταν δεν περιορίζονταν στον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Σπίρτζη αλλά μιλάμε για πολύ περισσότερους που θα προκύψει στο μέλλον ότι πράγματι έχουν παρακολουθηθεί», σημείωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button