Πολιτική

Τραμπ των Βαλκανίων ο Μητσοτάκης, βυθίζει την κοινωνία στην ανέχεια

Above Article Content Ad

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «έχει αποφασίσει να βυθίσει και την πολιτική αντιπαράθεση στον οχετό των ακροδεξιών ύβρεων».

Αφορμή για την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου για τα αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα που έκαναν την εμφάνισή τους σε κάποια σούπερ μάρκετ.

«Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει την ελληνική κοινωνία στην ανέχεια. Ακόμη και αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα έκαναν την εμφάνισή τους στα σούπερ μάρκετ. Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει τη δημοκρατία στον ζόφο των υποκλοπών. Έστησε ένα παρακράτος ολοκληρωτικού ελέγχου των πάντων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως προσθέτει, «τώρα που πλησιάζει το πολιτικό του τέλος, έχει αποφασίσει να βυθίσει και την πολιτική αντιπαράθεση στον οχετό των ακροδεξιών ύβρεων. Και βγάζει μπροστά τους κατάλληλους για τη βρώμικη δουλειά».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει, ειδικότερα, ότι «ο κ. Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται υβρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και χθες δεν δίστασε να προσβάλει με άθλιο τρόπο τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα».

Επιπλέον, σημειώνει ότι «ο κ. Μαρκόπουλος χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή, επιτέθηκε με ύβρεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο χαρακτηρίζοντάς τον ανόητο, αφού προηγουμένως είχε πει αδιανόητα ψεύδη για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Ή θα αποδοκιμάσει ευθέως τα στελέχη του. Ή θα επιβεβαιώσει ότι όλα αυτά είναι πλέον η γραμμή της ΝΔ και ο ίδιος θα πάει στις εκλογές ως ο Τραμπ των Βαλκανίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button