Τεχνολογία

Το YouTube Music δοκιμάζει τη λειτουργία για αναπαραγωγή με σβηστή οθόνη


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 20:52

Το YouTube Music δοκιμάζει επιτέλους ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολλοί χρήστες: την αναπαραγωγή περιεχομένου στο background, ενώ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη ή ενώ ο χρήστης εναλλάσσεται ανάμεσα σε διάφορες άλλες εφαρμογές.


Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τις 3 Νοεμβρίου, οι χρήστες της υπηρεσίας στον Καναδά θα μπορούν να ακούν τη μουσική τους στο background και θα ισχύει για όλους τους χρήστες, είτε είναι επί πληρωμή συνδρομητές, είτε όχι.


Είναι η πρώτη φορά που το YouTube Music προσφέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και ανάμεσα σε χρήστες που δεν έχουν συνδρομή, ενώ η λειτουργία αυτή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη αργότερα και σε άλλες χώρες.


Οι βασικοί ανταγωνιστές της υπηρεσίας, όπως είναι το Spotify, το Apple Music, το Tidal, κ.α., προσφέρουν ήδη τη συγκεκριμένη λειτουργία, όμως είναι θετικό το βήμα για το YouTube Music.

 

Οι χρήστες που είχαν YouTube Music Premium μπορούσαν ήδη να το χρησιμοποιήσουν κατά αυτόν τον τρόπο, ενώ επιπρόσθετα, στο Premium, προσφέρεται η δυνατότητα για offline downloads και παύση των διαφημίσεων.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 20:52

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο zougla.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας