Πολιτική

Το δώρο – έκπληξη που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γενέτειρα των Καραμανλήδων

Above Article Content Ad

Στις Σέρρες, στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή βρέθηκε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός προχωρώντας στο δρόμο που φέρει το όνομα του αείμνηστου Εθνάρχη, δέχτηκε ως δώρο από τον δήμαρχο μια φωτογραφία, τραβηγμένη την δεκαετία του ‘70.

Όπως αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός, με έκπληξη είδε να απεικονίζει τον ίδιο σε ηλικία 8 χρόνων να τον χαιρετά. «Αυτή η φωτογραφία θα βρει τη θέση του στο γραφείο μου για να τιμήσουμε έναν σπουδαίο πολιτικό που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ιστορία της πατρίδας» δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε πολίτες των Σερρών που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.  «Οι επιλογές του» πρόσθεσε, «με μεγαλύτερη την ένταξη της χώρας στη ευρωπαϊκή οικογένεια δικαιώνονται σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Ο Πρωθυπουργός παρατήρησε ότι η συγκέντρωση θυμίζει προεκλογική περίοδο, ωστόσο έσπευσε να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι κάλπες θα στηθούν σε 9 μήνες. «Η Ν.Δ. ισχυρή και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023. Με αυτοπεποίθηση θα συγκρίνουμε το έργο μας με κάποιων άλλων που θέλουν να διεκδικήσουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, κοιτάει  μόνο μπροστά» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος κάλεσε όλους να κάνουν υπομονή ως την Δ.Ε.Θ. όπου θα παρουσιάσει τα νέα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα δημοσιονομικά όρια «που μας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και όχι επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος».

To άρθρο Το δώρο – έκπληξη που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γενέτειρα των Καραμανλήδων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button