Πολιτική

Θάνος Πλεύρης για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Περιμένω την δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ

Above Article Content Ad

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την παράταση της αναστολής των ανεμβολίαστων υγειονομικών θεωρήθηκε «βόμβα». Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στην πρώτη του αντίδραση τονίζει ότι θα περιμένει να δημοσιευτεί η απόφαση.

«Αναμένουμε τη δημοσίευση της απόφασης για να εκτιμηθεί στο σύνολο της. Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία από την εφαρμογή της απόφασης», αναφέρει σε δήλωσή του ο Θάνος Πλεύρης, μετά την απόφαση του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει στη δήλωσή του: «Η απόφαση για να τεθούν σε αναστολή οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί έχει ως στόχο την προστασία της Υγείας των πολιτών και κρίθηκε αρχικά από την Ολομέλεια του ΣτΕ ως μέτρο συνταγματικό.

Με την από 2332/22 νεότερη απόφαση του Γ’ τμήματος του ΣτΕ τίθενται θέματα συνταγματικότητας ως προς την παράταση του μέτρου. Αναμένουμε τη δημοσίευση της απόφασης για να εκτιμηθεί στο σύνολο της.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία από την εφαρμογή της απόφασης».

To άρθρο Θάνος Πλεύρης για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Περιμένω την δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button