Τεχνολογία

Τα σχέδια της SAP για την ελληνική αγορά

Above Article Content Ad

Η περαιτέρω προώθηση των λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού που διαθέτει προκειμένου να βοηθήσει τις ελληνικές εταιρείες να υλοποιήσουν τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό τους βρίσκεται στην «καρδιά» των πλάνων της SAP για την εγχώρια αγορά.

Η SAP είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και από αυτές που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι επιχειρηματικοί όμιλοι σε διεθνές αλλά και τοπικό επίπεδο. Όπως ανέφερε σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο Ανδρέας Ξηροκώστας, γενικός διευθυντής της εταιρείας για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, το πελατολόγιο της SAP περιλαμβάνει πάνω από 800 επιχειρήσεις στη χώρα μας. «Απευθυνόμαστε σε εταιρείες που έχουν όραμα» επεσήμανε ο κ. Ξηροκώστας, ο οποίος επεσήμανε ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις λύσεις της SAP δεν είναι μεγάλου μεγέθους εταιρείες.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της SAP Hellas, η εταιρεία παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά από το 2013 μέχρι σήμερα και αν και απέφυγε να δώσει ακριβή νούμερα, επεσήμανε ότι μέσα στην τελευταία τετραετία έχει τριπλασιαστεί.

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button