Τεχνολογία

Συνεργασία 5G Ventures με TUV Austria

Above Article Content Ad

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με αντικείμενο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση υποδομών, υπηρεσιών, εμπειριών και καλών πρακτικών για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα προχώρησαν η 5G Ventures και η TÜV AUSTRIA Hellas.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνεργασίας οι δύο πλευρές θα παρέχουν καθοδήγηση και συμβουλές προς τις επιχειρήσεις στις οποίες επενδύει το Ταμείο Φαιστός και θα οργανώνουν από κοινού σεμινάρια και workshops. Επιπλέον, η TÜV AUSTRIA Hellas θα προσφέρει στις επιχειρήσεις στις οποίες επενδύει το Ταμείο Φαιστός, καθώς και στους φορείς που συνεργάζονται μαζί του:

  • Υπηρεσίες εκπαίδευσης και workshops σχετικά με την εταιρική διακυβέρνηση, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την επιχειρησιακή συνέχεια, τη διαχείριση κινδύνου, την προστασία δεδομένων και τα προγράμματα πιστοποίησης ISO.
  • Υπηρεσίες επιθεώρησης, τεχνικών ελέγχων, αξιολογήσεων και πιστοποιήσεων
  • Ανάπτυξη εξειδικευμένων σχημάτων πιστοποίησης
  • Παροχή κατάρτισης και υπηρεσιών εκπαίδευσης σε ενότητες όπως η Διοίκηση, το Περιβάλλον, η Ενέργεια, η Κυβερνοασφάλεια, το Διεθνές marketing,

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button