Πολιτική

Συνεδριάζει με κύριο μενού οικονομικά θέματα

Λίγο πριν από την επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα του χειμώνα, όταν θα γίνουν αισθητά σε όλους (πολίτες και επιχειρήσεις) οι συνέπειες της δραματικής αύξησης του κόστους των καυσίμων, το οικονομικό επιτελείο ενημερώνει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου γίνεται στις 11.00 μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον αναπληρωτή υπουργό, Θεόδωρο Σκυλακάκη να παρουσιάζουν τους βασικούς άξονες του προσχεδίου προϋπολογισμού για το 2022. Επίσης θα παρουσιάζουν το νομοσχέδιο για τα – κατ΄ ευφημισμό – κίνητρα ανάπτυξης των επιχειρήσεων, που στην ουσία αποτελεί ένα εκβιαστικό πλαίσιο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που καλούνται να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις για να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης θα παρουσιάσει επίσης την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2161/2019 για τον εκσυγχρονισμό των κανόνων προστασίας των καταναλωτών, οι οποίοι  με τις πολιτικές επιλογές του πρωθυπουργού έχουν γίνει έρμαια των κερδοσκόπων.

Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης θα κάνει εισήγηση σχετικά με τον προγραμματισμό Ανθρώπινου Δυναμικού για το 2022.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας