Πολιτική

«Συνεχίζει ως έχει» η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας

Να κλείσει κάθε συζήτηση περί κυοφορούμενων παρεμβάσεων στο σχήμα της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, θέλει το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ανέφεραν κατηγορηματικά κυβερνητικοί αξιωματούχοι με γνώση των διεργασιών, «δεν υπάρχουν αλλαγές». Μάλιστα χαρακτήριζαν βιαστική τόσο την προαναγγελία τους, όσο και την παρουσίαση τους ως ειλημμένη απόφαση.

Επιπλέον υπογράμμιζαν ότι η επιτροπή «συνεχίζει ως έχει» και δεν πρόκειται να επέλθει κάποια μεταβολή στο αριθμητικό μέγεθος των 33 επιστημόνων που διαθέτει η ολομελεία. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή μοναδική ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού είναι η συνέχιση της λειτουργίας της επιτροπής με την τρέχουσα σύνθεση.

Σε αυτό το πεδίο άλλες πηγές ενημέρωσης, τόνιζαν ότι το συγκεκριμένο σκέλος δεν εξετάστηκε σε βάθος στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που γίνονταν αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής. Άλλωστε η νέα φάση της πανδημίας τροφοδοτούσε σκέψεις για ένα νέο ολιγομελές σχήμα στην επιτροπή αλλά και στην περιοδικότητα των ενημερώσεων που σημειολογικά θα εξέπεμπαν το μήνυμα της μετάβασης στην κανονικότητα.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας