Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη

Τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Παύλο Μαρινάκη, υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Παναγιώτης Πλακεντάς στάθηκε ιδιαιτέρως στα ζητήματα που αφορούν το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και την αναγκαιότητα υλοποίησης έργων υποδομής αναπτυξιακού χαρακτήρα, με τα οποία θα δοθούν τα απαραίτητα κίνητρα έτσι ώστε να υπάρξουν οι επενδύσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίες για τους νέους της περιοχής.

Επίσης ο Δήμαρχος Εορδαίας ζήτησε από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος την δική του συμβολή στο μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί, για τη επίσπευση των διαδικασιών χρηματοδότησης έργων ζωτικής σημασίας, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Εορδαίας.

g

Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση παραβρέθηκαν συνοδεύοντας τον κ. Μαρινάκη, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Ν.Δ. Νομού Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης και Παρασκευή Βρυζίδου, ο Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κοζάνης Λύσσανδρος Μεταξάς και στελέχη του κόμματος στο νομό Κοζάνης.


πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button