Αθλητικά

Συγκινητική ιστορία! Φίλαθλος του Ολυμπιακού κέρδισε τη φανέλα του Ελίασον για να τη δώσει σε φίλο της ΑΕΚ

Above Article Content Ad

Φίλαθλος του Ολυμπιακού κέρδισε -μέσω της κλήρωσης που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ– τη φανέλα του Ελίασον και την έδωσε σε φίλο της Ένωσης.

Ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να χωρίζει. Πρέπει να μας… χαρίζει μόνο όμορφες και σπάνιες στιγμές. Μια τέτοια είναι και αυτή που προέκυψε από την κλήρωση της φανέλας του Ελίασον από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Δημοσθένης συμμετείχε στο διαγωνισμό -μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη- και αναδείχθηκε νικητής! Τα δύο αδέλφια, όμως, είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού! Ο λόγος που έλαβαν μέρος ήταν, σε περίπτωση που κερδίσουν, να προσφέρουν τη φανέλα στον φίλο τους και υποστηρικτή της ΑΕΚ, Γιάννη Μποφίλιο, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι «έχασε» τον αδελφό του, Αντώνη.

Στο φέρετρο, υπήρχε μία σημαία της ΑΕΚ, ενώ στο τελευταίο “αντίο” ακουγόταν ο ύμνος της ΑΕΚ. Τα αδέλφια, προσέφεραν αυτό το μοναδικό δώρο στον καλό τους φίλο, δείχνοντας πως… όλα τα ποδοσφαιρικά μίση είναι απλά κάτι το ανόητο.

To άρθρο Συγκινητική ιστορία! Φίλαθλος του Ολυμπιακού κέρδισε τη φανέλα του Ελίασον για να τη δώσει σε φίλο της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button