ΓυναίκαΟμορφιά

Survivor All Star, Στέλιος Χανταμπάκης – Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του

Στα παιδιά του και σε όσα ονειρεύεται να κάνει μαζί τους όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από το Survivor All Star, αναφέρθηκε σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε πόσο πολύ του λείπουν ο γιος και η κόρη του λέγοντας πως σκέφτεται όσα θα κάνουν μαζί μόλις επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως είπε, στους αγώνες δεν τον ενδιαφέρει το αν θα φάει, αλλά αν θα τον δουν τα παιδιά του να κερδίζει για να χαίρονται.

«Έχουμε κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο νησί. Δεν ήταν εύκολα μέχρι στιγμής τα πράγματα για εμένα και σωματικά και ψυχολογικά. Επειδή νυχτώνει σχετικά νωρίς και καθόμαστε αρκετές ώρες στην καλύβα μας, κάνω πάντα όμορφες σκέψεις, οικογενειακές. Προσπαθώ να βρω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, που να τις περνάμε μαζί.

Βλέπω ψαρέματα, βλέπω διακοπές, βόλτες, τρενάκια και γενικότερα ό,τι τα κάνει χαρούμενα το σκέφτομαι και το οργανώνω κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό μου, όταν βγούμε να τα κάνω. Κάθε φορά που κερδίζω σκέφτομαι να πανηγυρίζουν τα παιδιά μου στο σπίτι, να είναι χαρούμενα που βλέπουν τουλάχιστον τα αγωνίσματα και ο μπαμπάς κερδίζει.

Κάθε φορά που χάνω, δε λυπάμαι που δε θα φάω εγώ, καθόλου. Σίγουρα με στενοχωρεί που δεν τρώνε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και πεινάνε αλλά θα προτιμούσα να κερδίζω, να χαίρονται τα παιδάκια μου και ας μην τρώω» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button