Πολιτική

Στροφή 180° της κυβέρνησης για τα μονοκλωνικά

Εντυπωσιακή κυβίστηση από την κυβέρνηση σε άλλο ένα θέμα που αφορά τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Απαντώντας σε ερώτηση για τα για τα μονοκλωνικά αντισώματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αφού είπε ότι ετοιμάζεται τροπολογία από το υπουργείο που θα έρθει άμεσα, την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα επιτρέψει στη χώρα την προμήθειά τους.

Το γεγονός ότι έως πολύ πρόσφατα κατηγορούσαν οποιονδήποτε γιατρό ή στέλεχος της αντιπολίτευσης ζητούσε να τα προμηθευτεί η Ελλάδα, ο κ. Οικονόμου το προσπέρασε. Δεν παράλειψε όμως να επιτεθεί στην αντιπολίτευση λέγοντας: «οφείλουμε να μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτή την ιστορία των μονοκλωνικών, που έσπευσε χθες να αξιοποιήσει το σύνολο της αντιπολίτευσης, κρύβονταν η προσπάθεια διαφόρων να δημιουργήσουν θέματα και αμφιβολίες σε ότι αφορά τον εμβολιασμό. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το εμβόλιο είναι το βασικό εργαλείο για να θωρακιστούμε απέναντι στη νόσο».

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε συλλήβδην τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά δεν είπε ποιος και πότε έβαλε το ανύπαρκτο δίλημμα «μονοκλωνικά ή εμβόλιο». Εκτός αν εννοεί κάποιον περιθωριακό αντιεμβολιαστή.

Σχετικά με το ενδεχόμενο νέου lockdown και ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν είμαστε μπροστά σε lockdown, δεν υπάρχει στην ατζέντα της κυβέρνησης και στην προοπτική στο να πάμε σε lockdown σαν αυτά που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Κατά καιρούς όπου διαπιστώνεται αύξηση σε κρίσιμα μεγέθη της πανδημίας επιβάλλονται κάποια μέτρα. Δεν βρισκόμαστε εκεί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας