Πολιτική

Στο Λονδίνο στο τέλος Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός – Επαφές με Βασιλιά Κάρολο και Ρίσι Σούνακ;

Above Article Content Ad

Με μια επίσκεψη στο Λονδίνο θα κλείσει ο Νοέμβριος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θα βρεθεί στην Βρετανική πρωτεύουσα από τις 26 έως τις 29 του μήνα προκειμένου να έχει συναντήσεις με πολλούς επιχειρηματικούς και μη παράγοντες και με αντικείμενο την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην χώρα μας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον Βασιλιά Κάρολο με τον οποίο άλλωστε έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση ειδικά μετά την τελευταία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Σκωτία τον περασμένο Απρίλιο αλλά και τις πολλές επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κάρολος στην Ελλάδα στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Αν και οι επαφές δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί και να γνωρίσει το νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο London School of Economics, σε εκδήλωση με θέμα: «Η Ελλάδα – Ο δρόμος προς τα εμπρός».

 

 

To άρθρο Στο Λονδίνο στο τέλος Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός – Επαφές με Βασιλιά Κάρολο και Ρίσι Σούνακ; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button