ΚρήτηΤοπικές Ειδήσεις

Σταύρος Αρναουτάκης για την ευρωπαϊκή διάκριση του Δήμου Ρεθύμνης – ΡέθυμνοΣυγχαρητήρια περιφερειάρχη Κρήτης στον δήμαρχο Ρεθύμνης για την ευρωπαϊκή διάκριση του Δήμου με το βραβείο Αστικής Οδικής Ασφάλειας

Με αφορμή την πρόσφατη υψηλή διάκριση του Δήμου Ρεθύμνης, που κατέκτησε, ως η μοναδική πόλη της Ελλάδας, το βραβείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Αστική Οδική Ασφάλεια, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε χιλιάδες ευρωπαϊκές πόλεις και με συνυποψήφιες πόλεις στην τελική επιλογή των τριών φιναλίστ, τη Φλωρεντία και τη Βαρσοβία, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη για να του καταθέσει τα θερμά του συγχαρητήρια.

Σε συνέχεια της επικοινωνίας τους, ο Περιφερειάρχης Κρήτης  απέστειλε και γραπτώς τα συγχαρητήρια του στο Δήμο Ρεθύμνης, αναφέροντας επί λέξη τα εξής:

g

«Αγαπητέ Γιώργο,

Μια από τις μεγαλύτερες  προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα αφορά τα ζητήματα της κινητικότητας, ιδιαίτερα μέσα  στο δομημένο περιβάλλον των πόλεων. Η πολυπλοκότητα της καθημερινότητας των πολιτών δημιουργεί νέες αυξημένες ανάγκες, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για την οδική ασφάλεια και την ανεμπόδιστη μετακίνησή τους.

Με αυτά τα δεδομένα, η βράβευση του Δήμου Ρεθύμνης, με το πρώτο βραβείο στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας  για την οδική ασφάλεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Επιβραβεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του Δήμου   Ρεθύμνης στον τομέα της οδικής ασφάλειας, της κατασκευής σύγχρονων και ασφαλών δρόμων και ποδηλατοδρόμων και τη συνολική αναβάθμιση του οδικού δικτύου.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε ιδιαίτερα γι’ αυτή τη σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους συνεργάτες σας, για το σχεδιασμό και την ευθύνη της επίβλεψης αυτών των έργων.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που επιτελείτε, παραμένοντας στη διάθεσή σας, για κάθε συνεργασία. Με εκτίμηση Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης». 

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη για τις ευχές και τα ευγενικά του λόγια που, όπως επεσήμανε,  αντανακλούν την αρμονική, ουσιαστική, σταθερή και   επωφελή για το Ρέθυμνο  συνεργασία  της Περιφέρειας Κρήτης με το Δήμο Ρεθύμνης. 

 


πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button