Αθλητικά

Στα… δικαστήρια με την πρώην του ο Μιλιτάο της Ρεάλ Μαδρίτης

Above Article Content Ad

Έντερ Μιλιτάο και Καρολίνε Λίμα αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Ιούλιο μετά από σχέση περίπου ενός έτους και λίγες ημέρες αφότου ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Τώρα όμως, η μεταξύ τους κατάσταση φτάνει σε ακόμα χειρότερο σημείο.

Ο Έντερ Μιλιτάο κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του, την οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά τον χωρισμό τους. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται ενοχλημένος από αναφορές του μοντέλου – influencer, περί απουσίας του την περίοδο που αυτή ήταν έγκυος.

Ο Μιλιτάο κατηγορεί την Λίμα ότι έχει χαλάσει την εικόνα του και ότι έχει δεχτεί υβριστικά ως απειλητικά μηνύματα από τους fans της. Μάλιστα ο Μιλιτάο αξιώνει ως αποζημίωση 8.600 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι η Καρολίνε Λίμα -σε μήνυμα προς τους followers της- εμφανίστηκε αναστατωμένη και κλαμένη. «Μου ζητάτε να μιλήσω. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ. Δεν είμαι δυνατή για να το κάνω τώρα. Θα μιλήσει ο δικηγόρος μου για μένα. Είμαι καλά, ξέρετε ποια είμαι», ανέφερε σε μια φωτογραφία που έβγαλε με τη νεογέννητη κόρη της.

To άρθρο Στα… δικαστήρια με την πρώην του ο Μιλιτάο της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button