Τεχνολογία

Στα 5 εκατ. δολάρια ο νέος γύρος χρηματοδότησης της CreatorUp

Με το λανσάρισμα της νέας «αγοράς» (marketplace) δημιουργίας ψηφιακού βίντεο και του δικτύου των δημιουργών της, η CreatorUp μόλις ολοκλήρωσε νέο γύρο χρηματοδότησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι New Markets Venture Partners, με εξειδίκευση στι επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογικές εταιρείες με ταχεία ανάπτυξη και στόχοη βελτίωση εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων, ηγήθηκαν του επενδυτικού γύρου στον οποίο συμμετείχαν επίσης οι υφιστάμενοι επενδυτές Metavallon VC, LearnStart / LearnCapital και Achieve Partners.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα κεφάλαια από τον νέο γύρο χρηματοδότησης θα διατεθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας της CreatorUp που βοηθά εταιρείες και οργανισμούς, μικρούς ή μεγάλους, να καλύψουν αποτελεσματικά και γρήγορα τις αυξανόμενες ανάγκες τους για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας βίντεο, live-streams και περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας