Αθλητικά

Σκωτία – Ουκρανία: Οι αποδοκιμασίες για την Βασίλισσα Ελισάβετ και η είσοδος των φιλοξενούμενων με σημαίες

Above Article Content Ad

Σκωτία και Ουκρανία κοντράρονται στο “Χάμπντεν Παρκ” στη… μάχη πρωτιάς του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League. Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά κι ο πόλεμος της Ρωσίας στη χώρα των φιλοξενούμενων μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, πριν από τη “σέντρα” της αναμέτρησης.

Οι παίκτες της Ουκρανίας μπήκαν στο “Χάμπντεν Παρκ” έχοντας τοποθετημένες στους ώμους τους μεγάλες σημαίες της χώρας, θέλοντας με τον τρόπο τους να στείλουν μήνυμα στήριξης στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες τους, από τον πόλεμο που έχει κηρύξει η Ρωσία.

Απ’ την άλλη, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες της Σκωτίας αλλά και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο χώρο του κέντρου και χειροκρότησαν για ένα λεπτό, στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πλειοψηφία των οπαδών συμμετείχαν, χειροκροτώντας, αλλά δεν έλειψαν και αυτοί -μια μικρή μερίδα- που θέλησε να αποδοκιμάσει, με τον… ήχο τους να περνάει στους τηλεοπτικούς δέκτες.

ΦΩΤΟ REUTERS/Russell Cheyne
ΦΩΤΟ REUTERS/Russell Cheyne

To άρθρο Σκωτία – Ουκρανία: Οι αποδοκιμασίες για την Βασίλισσα Ελισάβετ και η είσοδος των φιλοξενούμενων με σημαίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button