Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη σε Χάλκη, Ρόδο και Καστελλόριζο – Για προκλητική ενέργεια μιλούν οι Τούρκοι

Above Article Content Ad

Τριήμερη επίσκεψη σε Χάλκη, Ρόδο και Καστελλόριζο θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί αύριο Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στη Χάλκη ώστε να παρακολουθήσει την τελετή λήξης του Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης-Δημήτρης Κρεμαστινός και να παραστεί στην τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Την Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Ρόδο, για το 4ο Συμπόσιο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Τέλος την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στο Καστελλόριζο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις του Δήμου Mεγίστης για τον εορτασμό της 79ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν προκλητική ενέργεια την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στα ελληνικά νησιά.

To άρθρο Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη σε Χάλκη, Ρόδο και Καστελλόριζο – Για προκλητική ενέργεια μιλούν οι Τούρκοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button