Οικονομία

Σ. Παπαευθυμίου: Η μετάβαση προς καθαρότερες μορφές ενέργειας πρέπει να επιταχυνθεί

Για τις προοπτικές της μετάβασης προς καθαρότερες μορφές ενέργειας μιλά ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), Σπύρος Παπαευθυμίου, στο πλαίσιο του 6ου Συμποσίου για την Ενεργειακή Μετάβαση, που διεξάγεται σε υβριδική μορφή από την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace, στην Κηφισιά.

Κύριε Παπαευθυμίου, πείτε μας λίγα λόγια για την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας – HAEE;

Η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ) είναι μη κερδοσκοπικός, ερευνητικός και επαγγελματικός οργανισμός που λειτουργεί ως διεπιστημονικό φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ ερευνητών και επαγγελματιών στον τομέα τους ενέργειας, του περιβάλλοντος και τους οικονομίας. Η ΗΑΕΕ διοργανώνει συναντήσεις, συνέδρια, σεμινάρια και δράσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, προωθεί δράσεις στα Πανεπιστήμια τη διερεύνηση και κατανόηση θεμάτων που σχετίζονται με την ενέργεια, το περιβάλλον και την οικονομία και ενθαρρύνει τη συμμετοχή νέων σπουδαστών/ φοιτητών τους δραστηριότητές τους, προσκαλώντας τους σε σεμινάρια και συνέδρια και δίνοντάς τους πρόσβαση στη εκτεταμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη τους για τους ακαδημαϊκές τους εργασίες.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας