Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Ειδήσεις

Πτολεμαΐδα: Παρέες νεαρών βανδαλίζουν κτήρια στις Εργατικές κατοικίες και απειλούν οικιστές

Στα όρια τους έχουν φθάσει οικογένειες στο συγκρότημα των Εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας, όπου παρέες νεαρών επιδίδονται σε βανδαλισμούς των διπλανών κοινοχρήστων κτηρίων, σπάζοντας και ρημάζοντας ότι βρουν μπροστά τους, ενώ, όταν τους συστήνεται να σταματήσουν, αντιδρούν και εκτοξεύουν απειλές εναντίον των οικιστών.

Πρόκειται για τα κτήρια που κατασκευάστηκαν από τον πρώην Οργανισμό Εργατικών Κατοικιών, σε αντιπαροχή οικοπέδου από την ΔΕΗ, πριν από είκοσι δύο (22) χρόνια για τις ανάγκες των οικιστών, χωρίς ποτέ να υπάρξει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση τους, όπως και στην περίπτωση των τριάντα οκτώ κενών διαμερισμάτων της ΔΕΗ, που λόγω κακοτεχνιών η επιχείρηση δεν τα παρέλαβε ποτέ, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν εκεί ύποπτα άτομα.

Όπως καταγγέλλουν οι οικιστές, αντίστοιχο φαινόμενο είναι καθημερινό και με ομάδες των μαθητών. Προσέρχονται στους εγκαταλελειμμένους χώρους, αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων τους, και παραμένουν μέχρι αργά το βράδυ, ανάβουν φωτιές στις αίθουσες, κατεδαφίζουν την τοιχοποιία, αποξηλώνουν μάρμαρα, ενώ, αφαίρεσαν το μηχανάκι ενός οικιστή που έκρυψαν στο υπόγειο ενός κτηρίου για να το βρούν, ύστερα από μήνες, γείτονες, διαλυμένο, χωρίς την άδεια και τις πινακίδες.

g

Πάντα κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η Αστυνομία καλείται συνεχώς για τα επεισόδια πλήν όμως οι νεαροί εξαφανίζονται ενώ παράπονα, έχουν διατυπωθεί επανειλημμένα στον Δήμο Εορδαίας, τονίζοντας και το θέμα με την έλλειψη φωτισμού, χωρίς αποτελέσματα. Οι οικογένειες ζητούν απεγνωσμένα λύση στο πρόβλημα.

Από το ertnews.gr

πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button