Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Ειδήσεις

Πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου ανάδειξης της Εύβοιας ως τουριστικού προορισμού

Με επίσκεψη στο Επιμελητήριο Εύβοιας ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος του δημοσιογραφικού ταξιδιού εξοικείωσης (Press Τrip), μια από κοινού πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση του Φορέα με το Σωματείο Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής  Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’.

Οι δύο Φορείς συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν από σήμερα έως και τις 3 Απριλίου αυτό το ξεχωριστό οδοιπορικό στην Χαλκίδα και στην καρδιά της Κεντρικής Εύβοιας, με σκοπό – μέσα από τις βιωματικές εμπειρίες των δέκα διακεκριμένων δημοσιογράφων – την ανάδειξη της Εύβοιας ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο.

Κατά την επίσκεψη προβλήθηκε στους δημοσιογράφους travel video του Νομού Ευβοίας, το οποίο πρόσφατα δημιούργησε το Επιμελητήριο, όπου αποτυπώνονται και προβάλλονται 30 περίπου ταξιδιωτικές εμπειρίες επισκεπτών της Εύβοιας και της Σκύρου. Ένα βίντεο που προβάλλει το φυσικό κάλλος της Εύβοιας και της Σκύρου, τα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία, την παράδοση, την γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα.

Τους δημοσιογράφους τους συνόδευαν η Υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Παρασκευή Μπουραντά, ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ και Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος. ο Πρόεδρος του Σωματείου ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’ Βασίλης Ευθυμίου, το Μέλος του ΔΣ Βασίλης Χαρίσης και ο συγγραφέας – μελετητής του παλιρροϊκού φαινομένου Μπάμπης Σφέτσας.

g

Τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Γεροντίτης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μαραγκός,

πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button