Αθλητικά

Πογιέτ για το Μάλτα – Ελλάδα: «Μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό»

Above Article Content Ad

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο (17/11, 19:00) τη Μάλτα σε φιλική αναμέτρηση και ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για το ματς και τους στόχους της Εθνικής μας Ομάδας.

Ο Πογιέτ τόνισε ότι το παιχνίδι με τη Μάλτα είναι μία ευκαιρία για την Ελλάδα να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα, αφού έχει εκτός και αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του Πογιέτ

Για το ματς με τη Μάλτα: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Το να παίζουμε με διαφορετικές ομάδες με άλλα συστήματα. Ναι θα είναι διαφορετικό για εμάς. Η Μάλτα έχει παίκτες που δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα για να παίξουμε. Είναι η δυνατότητα που δίνεται σε κάποιους παίκτες – γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ – να δείξουν πράγματα στον προπονητή.»

Για το ότι η Ελλάδα δεν είναι στο Μουντιάλ: «Αυτός είναι ο στόχος. Η ιδέα ήταν πάντα τα μεγάλα τουρνουά όταν ανέλαβα την Εθνική. Η σκέψη ήταν εκεί. Μετά το Nations League – που πήγαμε καλά – έχουμε τώρα 2 επιλογές. Τα προκριματικά που θα είναι δύσκολα τα πράγματα και μετά τα play offs. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση.»

Για τις αλλαγές στη διάταξη: «Κυρίως θέλω να δω τις διάφορες επιλογές που έχουμε στην άμυνα. Κυρίως από την ποσότητα των παικτών στην άμυνα που δεν τους επετράπη από ομάδες να έρθουν (δεν υπάρχει η υποχρέωση για αυτά τα φιλικά ματς για τις ομάδες για να δώσουν παίκτες). Θα δούμε μία διαφορετική διάταξη πίσω και θα προσαρμόσουμε γενικά το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα πάει.»

Για την επίθεση: «Μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε δεν είναι εύκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Σίγουρα όμως μπορεί να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τα παιχνίδια στη συνέχεια, τα προκριματικά.»

To άρθρο Πογιέτ για το Μάλτα – Ελλάδα: «Μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button