Αθλητικά

Πέδρο Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά στην Πορτογαλία λίγες ομάδες καλύπτουν τις φιλοδοξίες μου»

Above Article Content Ad

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς τόνισε όμως ότι μόνο οι μεγάλες ομάδες στην Πορτογαλία θα μπορούσαν να καλύψουν τις φιλοδοξίες του, δείχνοντας ότι έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για τη ζωή του χωρίς ομάδα: «Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας».

Για την προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία: «Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων».

To άρθρο Πέδρο Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά στην Πορτογαλία λίγες ομάδες καλύπτουν τις φιλοδοξίες μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button