Αθλητικά

Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Above Article Content Ad

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, για το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για αυξημένη ζήτηση τις τελευταίες ημέρες από τους οπαδούς της ομάδας, η οποία και έφερε το μεγαλύτερο περιθώριο για να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς από τους φίλους της ομάδας μας, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκριση που έχουν δείξει έως σήμερα, η οποία πιστοποιεί και τη δίψα τους να είναι παρόντες στην ιστορική στιγμή της επιστροφής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, αλλά και τους όρους χρήσης των εισιτηρίων διαρκείας 2022-23 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ
Την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε από ΕΔΩ
Για αγορά διαρκείας μέσω ίντερνετ πατήστε ΕΔΩ
Τρόποι εξυπηρέτησης
Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους με τρεις τρόπους:
* Με φυσική παρουσία στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (ΟΑΚΑ), Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00.
* Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο (www.aekfc.gr)
* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00.
Τρόποι πληρωμής
Οι τρόποι πληρωμής για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 είναι οι εξής:
Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.
Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:
ΑΕΚ F.C. MasterCard
για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP) έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP), έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 2118886068. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.
*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με δυνατότητα δόσεων μόνο για τις πιστωτικές κάρτες.
Κάρτα φίλου ΑΕΚ
Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας.
Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button