Αθλητικά

Πανηγυρίζουν στην Εθνικής Κολομβίας για Χάμες Ροντρίγκες και Ολυμπιακό

Above Article Content Ad

Ο προπονητής της εθνικής Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετεγγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει για το Μουντιάλ 2022.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολομβίας επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ροντρίγκες έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς, αλλά και ότι έχασε λεφτά για να επιλέξει τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο για τον Χάμες Ροντρίγκες

«Είμαι χαρούμενος με τη μεταγραφή γιατί ξέρω ότι θα θα είναι ευτυχισμένος. Γνώριζε ότι παράτησε πολλά πράγματα για να αλλάξει συλλόγους και να παίξει ποδόσφαιρο σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο και στο Europa. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε καλό επίπεδο. Έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και είναι υγιής» 

Για το Μουντιάλ: «Φυσικά και βρίσκεται στη λίστα, είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε. Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας και έχει να δώσει ακόμα περισσότερα. Παρατήρησα ότι είναι αφοσιωμένος και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική.

Με έπεισε και πιστεύω πως στην αρχή ενός νέου πρότζεκτ είναι σημαντικό να έχεις τέτοιου είδους παίκτες, με τέτοια αφοσίωση και διάθεση».

To άρθρο Πανηγυρίζουν στην Εθνικής Κολομβίας για Χάμες Ροντρίγκες και Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button