Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο

Above Article Content Ad

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι κι επίσημα παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό και έγινε η παρουσίασή του.

Με ένα όμορφο video, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσίασε τον Αλεξανδρόπουλο με τη φανέλα της, ενώ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του διεθνούς μέσου, αποχαιρετώντας τον μετά από 10 χρόνια στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην πορτογαλική ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Σωτήρης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση. Συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από τα πιο μικρά ηλικιακά στρώματα της ακαδημίας. Το ταλέντο του έγινε φανερό πολύ πριν φτάσει στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας και προτού καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στη Super League με το Τριφύλλι. Ο Σωτήρης κατέγραψε 77 συμμετοχές και δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας τον περασμένο Μάιο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, ο Σωτήρης ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και τη θετική του ενέργεια, στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό στις τάξεις του συλλόγου στη δεκαετία που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Ο Σωτήρης ουδέποτε έκρυψε τη μεγάλη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και αυτός ο δεσμός δεν «σπάει», ακόμα και τώρα που θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο!

Article inline ad #5

Δεν λέμε «αντίο» αλλά «εις το επανιδείν»! Σωτήρη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή