Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Άδεια 10 ημερών σε στρατευμένους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Στη χορήγηση αδειών σε ειδικής άδειας απουσίας δέκα ημερών των οποίων οι οικογένειες έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας, Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιώργος Μαρίνος και Νίκος Παπαναστάσης με θέμα «Χορήγηση αδειών και βοηθήματος σε στρατευμένους που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές», ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με τα Γενικά Επιτελεία, και με γνώμονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει ήδη μεριμνήσει υπέρ του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, καθώς από την 8η Αυγούστου 2021 προέβη στη χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας δέκα ημερών, πέραν των προβλεπόμενων, στο προσωπικό εκείνο που υπηρετεί ή κατάγεται από περιοχή, στην οποία εκδηλώθηκαν δασικές πυρκαγιές, ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον και έχει πληγεί ή πλήττεται η περιουσία του από αυτές».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας