Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Ειδήσεις

Π.Ε. Κοζάνης: 50.000 ευρώ για βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας και 4,3 εκ. ευρώ για οδικές προσβάσεις στον Δήμο Βοΐου

50.000 ευρώ για βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας από την ΠΕ Κοζάνης

Την  υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο «Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας» εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 22 Μαρτίου 2022.

g

Το ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας, έχει στη διάθεσή του χώρο έκτασης 107 τ.μ. στον οικισμό Πτολεμαΐδα ΙΙ  προκειμένου να αποτελέσει τη βάση του για τον Τομέα Πτολεμαΐδας, καθώς οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις του δεν πληρούν τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες για τη στέγαση των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ. Για  να μετεγκατασταθούν εκεί οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ απαιτούνται τεχνικές εργασίες και προμήθειες καθώς τα υπάρχοντα κτίρια παραμένουν για αρκετό καιρό ανεκμετάλλευτα. 

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και η Περιφέρεια οφείλει να συνδράμει στη δημιουργία ενός ασφαλούς,  αξιοπρεπούς και άνετου χώρου εργασίας ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη εργασιακή απόδοσή του.

4,3 εκ. ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα του Δήμου Βοΐου

Έπειτα από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή το σχέδιο και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Βοΐου για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βοΐου Π.Ε. Κοζάνης». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5,1 εκ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Δήμο Βοΐου.

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση 122 οδών εντός των ορίων του Δήμου Βοΐου. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η πρόσβαση σε 216 επιχειρήσεις.πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button