Αθλητικά

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Οδηγίες για τους οπαδούς από την ΚΑΕ

Above Article Content Ad

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (04/11, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να εκδίδει να ανακοίνωση με οδηγίες για τους οπαδούς της ομάδας.

Για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακό περιμένει μαζικά τον κόσμο του στο γήπεδο και στο πλαίσιο αυτό φροντίζει για την ομαλή προσέλευσή τους στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΙ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εν όψει του αποψινού (04/11, 21.00) αγώνα της ομάδας μας για την TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE με την Βαλένθια, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19.00).

– Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα.

– Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking A, Β και Vallet παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

– Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

– Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

Article inline ad #5

– Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

Λόγω του ότι αναμένεται και σήμερα αρκετά μεγάλος όγκος φιλάθλων, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω.

To άρθρο Ολυμπιακός – Βαλένθια: Οδηγίες για τους οπαδούς από την ΚΑΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button