Πολιτική

Οικονόμου κατά Τσίπρα για «παρωχημένα συνθήματα, εύκολες αερολογίες και ψέματα»

Above Article Content Ad

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον απόηχο της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ 2022, επιχείρησε να δώσει ο Γιάννης Οικονόμου.   

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε «καθεστώς Μητσοτάκη που θα πέσει», ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως: «ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε κι απόψε, δεν έχει κανένα σχέδιο και καμιά γνώση».

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:   

«Στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στην κρισιμότητα της διεθνούς συγκυρίας, στην ανάγκη διασφάλισης της Πατρίδας στην απαίτηση των πολιτών για συνέχιση και εμβάθυνση της ουσιαστικής στήριξής τους απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια, και στην ανάγκη κάλυψης των στεγαστικών αναγκών των νέων. Με γνώση, με ενσυναίσθηση και πατριωτισμό ο Πρωθυπουργός έδειξε το δρόμο εξόδου από τις κρίσεις και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε στην πορεία αυτή. Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, όπως επιβεβαίωσε κι απόψε, δεν έχει κανένα σχέδιο και καμιά γνώση. Μόνο παρωχημένα συνθήματα, ψέματα και εύκολες αερολογίες. Οι πολίτες, συγκρίνοντας τους λόγους και τα έργα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, έχουν μια λογική επιλογή: τη σταθερότητα, τη συνέπεια και τη συνέχεια».

To άρθρο Οικονόμου κατά Τσίπρα για «παρωχημένα συνθήματα, εύκολες αερολογίες και ψέματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button