Πολιτική

Οικονόμου: Καλοδεχούμενη ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

Το «γάντι» στον ΣΥΡΙΖΑ πέταξε το μεσημέρι της Δευτέρας ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την κριτική που ασκείται από την αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για το θέμα της ΔΕΗ, με φόντο την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της εταιρείας.

Απαντώντας σε ερώτηση, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για «ξεπούλημα της ΔΕΗ» και πώς σχολιάζει το ενδεχόμενο να υποβλήθει πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, ο κ. Οικονόμου απάντησε:

«Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουμε αναλυτικά με στοιχεία και αριθμούς για το πότε η ΔΕΗ ήταν έτοιμη να καταρρεύσει, τίνος η πολιτική την οδήγησε σε αυτά τα όρια με τις συνέπειες που θα είχε για την οικονομία και τους πολίτες, να συζητήσουμε για ποια περίοδο η εταιρεία είχε αποτίμηση 300 εκατ. και πότε 2 δισ., πότε έχανε 2,8 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, ποιες πολιτικές την είχαν οδηγήσει στην απαξία. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουμε για τη διαφορά αντίληψης για την ανάπτυξη της χώρας και τη θωράκιση των συμφερόντων της κοινωνίας και των καταναλωτών».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας